PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE Četvrti dio - Vukovi dolaze

Elias i Agnes Vahlund

112 stranica, format 14,5 x 21 cm, tvrdi uvez, ilustracije u boji
nakladnik: Planet Zoe, 2021.
ISBN: 978-953-357-077-8


PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE Četvrti dio - Vukovi dolaze

Elias i Agnes Vahlund
89,00 kn

Kad ti se ostvare najveći strahovi, nemaš se više čega bojati.

Najopasniji gradski zlikovac Wolfgang oteo je gradonačelnicu i želi je zamijeniti za zbirku kovanica i Crvenu Masku. Već dugo je želi uhvatiti, a sada mu se konačno pružila prava prilika. Lisa ne zna što učiniti – treba li se predati da spasi gradonačelnicu ili spasiti vlastitu kožu? Pomoć joj stiže odakle nije očekivala. No smije li vjerovati svojim novim prijateljima?

 

Dinamičan, uzbudljiv i izvrstan grafički roman o djevojčici koja odlučuje uzeti stvari u svoje ruke.

 

"Priručnik za superjunake" je serijal za djecu od 6 do 11 godina čiji je glavni lik djevojčica superjunakinja. Osim što je uzbudljiv i zabavan, nosi snažnu poruku jačanja samopouzdanja. Lako čitljiv tekst na kompletno ilustriranim stranicama u stilu stripa, odnosno grafičkog romana, potiče djecu da u hipu pročitaju više od 100 stranica. 

Zaludio je klince diljem svijeta, samo u Švedskoj prodan u gotovo milijun primjeraka, a u nekoliko je zemalja proglašen najboljom dječjom knjigom godine, upravo zato što prenosi snažnu poruku i pomaže u jačanju samopozdanja. I naravno zato što je glavni lik snažna djevojčica! U rodnoj Švedskoj Lisu zovu Pipi Duga Čarapa modernog doba.

Prikaži više
Nedavno ste pregledali