Trošak dostave:

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda. Kupcu se izdaje račun na kojem se nalazi pojedinačna i ukupna cijena kupljenih proizvoda te cijena dostave.

Trošak dostave bit će iskazan u košarici uz ukupnu cijenu proizvoda.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske iznosi 4 €, bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca.

Za iznos narudžbe od 39 € naviše trošak dostave na području Republike Hrvatske u cijelosti snosi Planet Zoe.


Rok je isporuke:

Rok isporuke proizvoda na području cijele Republike Hrvatske 2 do 7 radnih dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom. Dostavu vršimo dostavnim službama GLS i Overseas Express, osim na pojedine udaljene otoke, kao i slabo dostupna pogranična mjesta kamo dostavne službe ne vrše dostavu.

U rokove isporuke ne računaju se:

- dan prijama narudžbe;
- vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja;
- vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu, kvara dostavnog vozila nastalog bez krivnje prodavatelja;
- subote i nedjelje, te praznici i blagdani po hrvatskim propisima.


Ograničenja u dostavi:

Dostavu vršimo u sva kopnena mjesta na teritoriju Republike Hrvatske i na 14 najvećih otoka.

Otoci na koje redovno dostavljamo su: Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Pelješac, Vir, Pag, Hvar, Brač, Vis, Pašman, Ugljan.

* * *

Radno vrijeme službe za zaprimanje online narudžbi jest od ponedjeljka do petka od 9.00 do 15.00 sati, a u slučaju dostave trećom osobom u skladu s njezinim radnim vremenom. Zbog više sile (kvar dostavnog vozila, vremenska nepogoda, gubitak ili oštećenje pošiljke i sl.) povremeno zna doći do kraćeg kašnjenja isporuke, za što odgovornost preuzima dostavna služba koja sa svoje strane nastoji što brže i kvalitetnije obaviti isporuku.

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će obavijestiti naša služba za korisnike.

  Uvjeti - Sve