Trgovačko društvo Planet Zoe d.o.o. (dalje u tekstu: Planet Zoe) nositelj je svih prava na internetskoj stranici planetzoe.hr. Putem navedene stranice Planet Zoe pruža uslugu prodaje putem svoje mrežne stranice (dalje u tekstu: Internetska knjižara Planet Zoe). Korištenjem usluge Internetske knjižare Planet Zoe i svih pridruženih stranica na planetzoe.hr domeni smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Internetske knjižare Planet Zoe te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Internetske knjižara Planet Zoe smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Pružatelj usluge internetske prodaje putem Internetske knjižare Planet Zoe je:

Planet Zoe d.o.o.
F. Vrančića 12
10410 Velika Gorica
OIB 94859048874

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima te da ih redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama. Planet Zoe pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Planet Zoe pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Internetske knjižare Planet Zoe u svako doba bez obveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Planet Zoe pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Internetske knjižare Planet Zoe u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Internetska knjižara Planet Zoe odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Internetska knjižara Planet Zoe od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Planet Zoe ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost i isti se ne mogu smatrati zamjenom za liječničku, logopedsku, edukacijsko-rehabilitacijsku ili nutricionističku terapiju.

Planet Zoe se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na planetzoe.hr. Planet Zoe zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Slike proizvoda na Internetskoj knjižari Planet Zoe su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici planetzoe.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove. Planet Zoe će nastojati na web stranicama planetzoe.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

 
DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
  Uvjeti - Sve